Створення сайту для бюджетної організації.


Студія веб-дизайну «Сайтостроитель» ось вже більше десяти років займається створенням веб-сторінок, інтернет-магазинів, інформаційних порталів для малого та приватного бізнесу. Так само ми не обходимо своєю увагою бюджетні організації самих різних толків. Оскільки, у зв'язку з новими вимогами міністерства освіти кожен навчальний заклад повинен мати свою сторінку в інтернеті - ми намагаємося допомогти дитячим садкам і школам в цьому питанні.

Деякі школи зупиняються на представницьку сторінку з загальної инофмацией не особливо напружуючись наповненням сайту, але є і такі прогресивні школи, які публікують розклад занять, педагогічний колектив і навіть оцінки учнів з окремих предметів. Так як по завершенню проекту кожному замовнику, включаючи бюджетні організації надаються коди доступу до сайту і панелі управління, то наповнення сайту залежить цілком від бажання і активності адміністрації навчального закладу.

Така ж ситуація відбувається і з дитячими садами. Одні максимально наповнюють сайт і фотографіями груп, і біографіями педагогічного колективу, і навіть раціоном харчування дітей. Інші ж вважають за краще по-старому малювати плакати і заповнювати дитяче меню на листочках при вході в групу.

Крім дитячих садків і шкіл створенням сайту повинні потурбуватися і відділи освіти, та медзаклади, лікарні, поліклініки та інші суб'єкти державної форми власності. Студія веб-дизайну «Сайтостроитель» готова допомогти з реєстрацією доменного імені і з оформленням хостингу для сайту. Тим більше, що нашим новим клієнтам ми надаємо хостинг абсолютно безкоштовно на одній з найпотужніших майданчиків України, тим самим дозволяючи заощадити бюджетні кошти та використовувати їх на більш потрібний і важливий напрямок.

Мета розробки і створення сайту для державної установи можна розбити на кілька підпунктів:
- розміщення інформації про організацію
- розміщення необхідної документації
- публікація звітів про виконану роботу
- розміщення інформації про послуги, що надаються
- інформування про майбутні події та заходи
- і багато іншого.

 

 [zt_button colour="orange" icon="fa fa-bullhorn" link="/uk/tsiny.html" target="_blank"] Ціна на створення сайту бюджетної організації [/zt_button]

Замовити створення сайту для бюджетної організації Ви можете в нашій студії веб-дизайну зателефонувавши за телефонами, вказаними в контактах.

Киевстар: +38 (097) 613-66-94 В связи с проблемами со связью используйте Telegram и Viber
Або написавши лист на адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Image