Створити сайт самому-цілком посильне завдання

для кожного, хто має в своєму розпорядженні часом і бажанням.

 

Цикл статей по самостійному створенню сайту.

Частина друга: як вибрати хостинг – 10 правил. (продовження)
(чтиво вийшло досить довгим, тому розбито, в свою чергу, на дві частини)

Дисклеймер: всі матеріали призначені для незаангажованих користувачів, профі і так все знають. Картинок буде мало – важлива конкретна інформація. Наприкінці кожної статті з безкоштовного створення сайту буде небагато реклами

sozdanie sajtov1Веб-хостинг-це оренда сервера з постійним доступом в інтернет. Природно, чим більше аплайн сервера, тим краще. В ідеальному варіанті хостинг-провайдер надає доступ в інтернет двадцять чотири години на добу і сім днів на тиждень.

Правило при виборі хостингу № 6-уважне ставлення до виду хостингу.

Налічують кілька штук від самих невигадливих і до найпрофесійніших. Ми виділили найосновніші, є багато варіантів і підваріантів, але в цілому ситуація така. (Ціни наведені в якості порівняльного прикладу від найбільшого хостинг провайдера Мірохост) Нижче знаходиться банер цього хостинг-провайдера. Настійно рекомендуємо натиснути і подивитися. Є навіть віртуальна екскурсія по дата-центру, плюс актуальні тарифи. (Це не реклама, а мабуть, один з найбільш тямущих хостерів, подивіться на список послуг, щоб визначитися надалі з вибором).

 

 

Правило при виборі хостингу № 7-оцінюємо технічні можливості.

Оскільки у нас цикл статей для самих недосвідчених неофітів в області створення сайтів, то не будемо пускатися в нетрі складних термінів, але врахуємо що в масі своїй є основний джентельменський набір. Перераховувати все немає сенсу, але ось деякі з позицій: підтримка технологій і скриптів, підтримка CMS, доступ по FTP, поштові акаунти, веб-інтерфейс, доступно-зрозуміла панель управління.

Правило при виборі хостингу № 8-Безпека.

Зрозуміло все (або більшість) хостинг провайдерів будуть стверджувати, що вони захищають і від вірусів і від DDoS атак, але пам'ятайте що навіть цілком пристойні за ціною хостери не завжди справляються з вірусами і атаками. Для цього є резервне копіювання сайту, в разі чого – завжди можна відновитися.

Правило при виборі хостингу №9-швидкість.

За швидкістю бажано відразу вибрати що-небудь оптимальне, але ви ж напевно не будете знати кількість відвідувачів сайту в моменти пікового навантаження? Тому подивіться скільки пам'яті виділяється для звичайного віртуального хостингу і якщо ця цифра більше 128Мб – беріть –цілком стерпне пропозицію. І взагалі зверніть увагу на обладнання, як правило хостери пишуть на що ви будете розраховувати за свої гроші.

Правило при виборі хостингу №10-розташування.

Так, і фізичне розташування дата центру теж важлива річ. Швидкість доступу відвідувача до ресурсів виражається в кількості мілісекунд і перевірити це значення може кожен користувач за допомогою команди PING. Тому, якщо основна маса відвідувачів вашого сайту планується в Україні – то і хостинг треба розміщувати в Україні. Аналогію з іншими країнами можете провести самі. Чим ближче фізично сервер - тим швидше Ваш сервіс. Тут варто зробити маленьку застереження, якщо інтернет канали зв'язку у Вашого хостера хороші - то правило вибору №10 практично нівелюється.

Коротко, це все що стосується теми вибору хостингу. Глава важлива, тому трохи розтягнута. Перед тим як замовити сайт – перечитайте уважно, щоб не помилитися на самому старті проекту.

В принципі, це достатній мінімум інформації, щоб визначитися з хостинг провайдером, але якщо вам все це здається занадто нудним - замовте сайт у нас. Чому вам варто замовити сайт у нас

  • Якісне виконання робіт з проектування та створення сайту. У нас великий штат співробітників найвищої кваліфікації.
  • Комплексний підхід до реалізації проекту. Ми надаємо послуги пакетно, починаючи з оформлення домену і закінчуючи створення рекламних кампаній
  • Виконуємо все» з нуля «і»під ключ". Розробляючи сайт ми починаємо з логотипу і закінчуємо написанням статей і матеріалів для вашого сайту.
  • Робимо сайти згідно з найновішими тенденціями. Ми дбаємо про те, щоб Ваш сайт не застарів і Вам не довелося робити редизайн через короткий проміжок часу.
  • Підтримуємо всі створені сайти. Обслуговуємо і адмініструємо всі створені сайти. Ми не кидаємо клієнтів в море Інтернету, розуміючи що не у всіх є професійні знання і навички, ми інструктуємо, допомагаємо і навчаємо роботі з сайтом.

 

все устройства

Image