Чому обирають нас?

В процесі вибору студії веб-дизайну для створення сайту або інтернет-магазину, практично кожен замовник набирає кілька телефонів з топ-10 пошукової видачі і обдзвонює їх, намагаючись з'ясувати, хто ж може запропонувати більш лояльні умови.

Солідні розробники сайтів відразу ж включають якийсь пакет послуг, який дозволить швидко стартувати і впевнено працювати новому сайту.



    Оскільки багато клієнтів не хочуть вникати в складності реєстрації доменних імен, наша студія пропонує допомогу створення доменного імені. Абсолютно безкоштовно наші фахівці підберуть доменне ім'я відображає вид діяльності замовника і допоможуть оформити його у себе зарекомендували реєстраторів.
    Так само ми надаємо нашим новим клієнтам хостинг. (Хостинг – це місце де сайт «живе» в інтернеті). При цьому ми нікого не примушуємо співпрацювати з нами, Ви самостійно зможете вибрати хостинг-компанію, а наші фахівці допоможуть Вам з реєстрацією. В процесі вибору хостингу потрібно бути максимально уважним і співпрацювати тільки з лідерами галузі гарантують високу швидкість і безперебійність роботи.
    Розміщення сайту на хостингу. Багато розробників сайтів або лендінгів закладають в бюджет якусь суму за розміщення сайту на хостингу. Замовляючи виготовлення сайту у нас Ви впевнені, що наші фахівці безкоштовно викладають сайти на хостинг-площадки, оскільки ми надаємо послуги пакетно.
    У наш час хорошим тоном функціонування сайту є сертифікат, що підтверджує безпеку сайту для відвідувача. Якщо звернення користувача до сайту проходить по захищеному каналу – відвідувач впевнений у своїй безпеці. Так само SSL сертифікат говорить пошуковикам про свою благонадійності, що так само дозволяє піднятися на більш високі позиції в пошуковій видачі. Замовивши інтернет-магазин або лендінг в нашій студії Ви отримуєте SSL сертифікат безкоштовно.
    Після виконання всіх робіт по створенню сайту замовник отримує доступ до адміністративної панелі (логін і пароль) та зможе самостійно вносити зміни на сайт, викладати фотографії або текстові матеріали. Але найважливіше те, що консультації по роботі з адмін-панеллю ми надаємо теж безкоштовно.
    В виду того, що сайти все частіше піддаються атакам хакерів і зловмисників, які розміщують шкідливі коди на інтернет сторінках, ми пропонуємо безкоштовне резервне копіювання Вашого сайту. З допомогою цієї послуги можна відновити роботу сайту з перевіреною копії не містить вірусів і не втрачати гроші і клієнтів на просте сайту, або екрані з помилкою.
    Як стверджують пошукові системи Google і Яндекс, процентне співвідношення користувачів персональних комп'ютерів поступово втрачає свої позиції на користь гаджетів, мобільних телефонів і планшетів. На початковому етапі розробки сайту або інтернет-магазину ми закладаємо кросплатформенность, що дозволяє коректно відображати Ваш сайт на будь-якому пристрої.
    Замовляючи сайт в нашій студії веб-дизайну Ви можете розраховувати на безкоштовне створення поштової скриньки, прив'язаного до Вашого доменного імені. Це додасть певну вагу до Вашої діяльності коли відвідувачі будуть бачити адресу типу: info@ваше_доменное_имя.com.ua
    Варто уточнити, що програмування, верстка, кодування і всі інші роботи по виготовленню сайту проводяться співробітниками нашої компанії, що дозволить Вам уникнути зайвих витрат і зможе гарантувати кінцевий результат.
    Кожен власник автомобіля абсолютно точно знає, для того щоб безпроблемно їздити на авто потрібно регулярно заправляти і обслуговувати. Таким же чином справа йде і з сайтами. Для наших клієнтів ми пропонуємо пільгові умови з обслуговування сайтів та пільгові ціни на доопрацювання та встановлення нових модулів.

Отже, замовивши сайт у нас, Ви маєте ряд переваг. Підіб'ємо підсумки:

1. Допомога в оформленні та реєстрації доменного імені.
2. Безкоштовний хостинг високого рівня.
3. Безкоштовне розміщення сайту на хостингу.
4. SSL - сертифікат безпеки
5. Доступи в панель управління сайтом і безкоштовні консультації.
6. Резервне копіювання Вашого сайту.
7. Вбудовану спочатку кросплатформеність.
8. Поштова скринька на Вашому доменному імені.
9. Розробку сайту нашими фахівцями.
10. Лояльні ціни на обслуговування сайту.

Якщо у вас з'явилися питання – будемо раді на них відповісти.

Vodafone: 050-420-48-25

Київстар: 068-896-52-56

 

Image