Створення сайтів для малого та середнього бізнесу


Студія веб-дизайну «Сайтостроитель» ссайты для малого і середнього бизнесапециализируется на створенні сайтів для малого та середнього бізнесу. Практично будь-якому приватному підприємцю, який займається не великим або солідним бізнесом потрібно просування і продаж товарів або послуг, які він надає. Ми з повною відповідальністю заявляємо, що створивши сайт (саме продає сайт) Ви збільшите клієнтську базу і рівень продажів. Як стверджує не безизвестный товариш Білл Гейтс, якщо Вас немає в інтернеті – вас немає в бізнесі, і ми цілком згодні з цим твердженням.створити сайт для малого і середнього бізнесу


Для швидкого старту бізнес проекту в інтернеті, Вам буде потрібно кілька речей: по-перше доменне ім'я – це ім'я Вашого сайту. Доменне ім'я сайту повинна відповідати роду діяльності, мінімальна ціна домену в зоні in.ua на даний момент становить 150 гривень. Доменне ім'я в зоні com.ua обійдеться до трьохсот гривень на рік, але і це не межа – є домени і за тисячу гривень, і більше. Хотілося б відзначити, що ранжування сайтів та пошукова видача не залежить від того, в якій доменній зоні знаходиться сайт. Тобто заплатили Ви багато грошей за доменне ім'я або заощадили – для шукача не має значення, важливий факт структури сайту, наповненості і оригінальних текстів на сайті. Далі пошуковики гугл і яндекс оцінюють крім внутрішньої структури сайту, вхідні посилання на сайт і в залежності від цього розподіляють позиції в пошуковій видачі.

По-друге відразу варто визначитися з хостингом. Хостинг – це сервер, на якому буде «жити» Ваш сайт. Будь-сайт складається з файлів і каталогів, і як будь-які файли, вони повинні зберігатися на комп'ютері, максимально великий час підключеним до інтернету. Бути в онлайні максимально можливий час – головне завдання будь-якого хостера. Студія веб-дизайну «Сайтостроитель» надає послуги хостингу всім новим клієнтам абсолютно безкоштовно. В пакет послуг входить резервне копіювання структури сайту та консультації.

Приватним підприємцям важливо знати, що їх сайт працює і відвідувачі в будь-який час можуть зайти і ознайомитися з повним спектром товарів і послуг. Саме це гарантує техпідтримка і хороший хостинг. Слід сказати, що хостинг буває і бесплатым, але це не найкращий вибір, оскільки безкоштовний сир – тільки в мишоловці. В такому випадку, краще віддати перевагу не дорогий хостинг пакет ніж абсолютно безкоштовний хостинг.

Наступний крок при створенні сайту для малого і середнього бізнесу – це безпосередньо розробка, кодування і наповнення сайту. Сайт для малого і середнього бізнесу - це представницький сайт з зрозумілою структурою і приємним дизайном.

Замовити сайт для малого та середнього бізнесу Ви можете в нашій студії веб-дизайну зателефонувавши за телефонами, вказаними в контактах.

Київстар: +38 097 613 66 94
Або написавши листа на адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Image