Створення корпоративного сайту

Великому бизнесу


Як не дивно, але в наш час інформаційних технологій і прогресу залишаються великі бізнес-структури, які не мають бажання або можливості (зараз треба посміхнутися) створити власний сайт. Такі ситуації складаються зважаючи застарілого мислення керівництва або менеджерів вищої ланки. Але приходить час і під впливом зміцнілих соцмереж, онуків лазячий за инстаграму і прокинувшихся від сплячки менеджерів кожен керівник усвідомлює необхідність створення сайту.

Корпоративний портал – це найкраща форма сайту для великого підприємства, заводу або фабрики. Так само такий сайт підійде для фірми, яка працює в декількох містах і налічує близько сотні співробітників. Корпоративний сайт від простого відрізняють можливість публікації матеріалів на сайті окремими підрозділами або керівниками робочих груп. Другий відмітна ознака корпоративного сайту – це наявність списку філій, торгових представництв. Ще корпоративний портал, як правило, включає в себе базу документів і, можливо, технічної документації для використання всередині підприємства.

Популярним компонентом при виготовленні сайтів для великого бізнесу стали форуми і чати для внутрішнього спілкування співробітників підприємства. І звичайно ж неодмінною умовою корпоративного сайту є блог новин в якому публікуються свіжі новини, накази, анонси заходів на заводі, фабриці, структурному підрозділу. Але слід пам'ятати, що корпоративний сайт – це інструмент для залучення нових клієнтів і партнерів, тому цільова аудиторія такого порталу – це нові клієнти і потенційні покупці. Практично на будь-якому такому сайті є окремий пункт меню, що розповідає про історію освіти, становлення і розвитку підприємства.

І наприкінці варто відзначити, що ні один сайт підприємства не обходиться без аналітичних даних про відвідувачів, які заходили на сайт, країнах звідки були виконані входи і аудиторії відвідувала сайт. Таку детальну інформацію забезпечують служби гугл аналітікс і яндекс метрика, які в першу чергу інтегруються в сайт після його здачі замовнику.

Замовити корпоративний портал Ви можете в нашій студії веб-дизайну зателефонувавши за телефонами, вказаними в контактах.

Київстар: +38 097 613 66 94
Або написавши листа на адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Image